Krister Moen
Krister MoenListekandidat
Krister Moen er 36 år og holder til i Holt helt på grensa til Arendal på den lille familiegården Skålandsdalen. For noen år siden fikk han lokket Kristin med hit etter over ti år i og rundt Oslo. Kristin og Krister har to barn på 3 og 5 år.

I mange år jobbet han på Montér ved siden av skole og studier. Etter studier innen økonomi og ressursforvaltning ble det først noen år i DnB før Innovasjon Norge. Her jobber Krister med verdiskaping basert på naturens ressurser. Dette passer han midt i blinken – interesse og jobb kunne nok ikke passe bedre sammen.

På fritida finner du nok Krister enten med praktiske gjøremål hjemme på gården, men er han ekstra heldig så er han kanskje på sjøen, i skogen eller på jaktpost. Friluftslivet i vår kommune er en fantastisk kilde til opplevelser og positiv energi.

Krister er opptatt av at vi beholder og videreutvikler Tvedestrand som en unik bokommune. Dette betyr at skolene må bestå og utvikles videre. På denne måten skaper man grobunn for bosetting og initiativ som også kan skape arbeidsplasser Tvedestrand trenger flere av.

Kommuneøkonomien i Tvedestrand er anstrengt og dette betyr at man må handle etter lommeboka og sikre at ikke et politisk mål går hardt utover andre viktige kommunale oppgaver. Tvedestrand skal være en god kommune å bo i for liten og stor, for ung og gammel uansett hvor i kommunen man holder til.